Новини

Маргарита Хранова става благодетел в „Предай нататък” тази събота по bTV

Снимка: bTV Media Group


В „Предай нататък” тази събота зрителите на bTV ще се запознаят с историята  на талантливия Валентин. Той е бивш състезател  по вдигане на тежести, понастоящем живеещ в с. Брани поле със семейството си, където работи като охранител.
Освен всички изключителни качества, които притежава, Валентин има невероятен глас. След нелепа битова злополука, Валентин получава травма, която ограничава движението му, в следствие на което качва много килограми. С молба за съдействие при сбъдването на една негова мечта, към екипа на предаването се обръща неговата сестра – Веси. Освен пълната програма за отслабване, благодарение на която Вальо ще има възможността да влезе в добра физическа форма и да подобри състоянието си, ще получи още една изключително приятна изненада. Каква ще бъде тя, зрителите на предаването ще разберат в събота от 20.00 часа.

Втората история, която Наталия Симеонова ще представи, проследява съдбата на 53-годишните Валери и Кирка Чорбаджийски. След тежка злополука в Испания, Валери остава прикован към инвалидна количка. Благодарение на несломимия си дух и силната си воля, както и с любовта и грижите, които получава от семейството си, той успява да съхрани изключителния си позитивизъм и желанието си за живот.
Едно от най-съкровените желания на Валери е да изкаже благодарността си към съпругата си Кирка за цялата й всеотдайност и безусловна любов. Наталия Симеонова и екипът на предаването се заемат с организирането на незабравима почивка в луксозен хотелски комплекс, където ги очаква емоционална среща с цялото семейство. Там Валери ще сбъдне още една своя мечта – да полети.
Зрителите на „Предай нататък” ще станат свидетели и на едно от най-вълнуващите обяснения в любов. В дует със самата Маргарита Хранова, Валери ще изпее на съпругата си емблематичната песен „Моето мъжко момиче”. Какво още ще се случи с героите в предаването, ще разберем в събота, 30 ноември от 20.00 часа по bTV.


Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!