Новини

Сексимволът Къванч Татлъту се завръща в ефира на bTV в хитовата поредица „Север Юг” от 14 януари

Снимка: bTV Media Group


От 14 януари от 20:00 часа зрителите на bTV ще имат възможността да проследят един от най-дългоочакваните сериали в България – „Север Юг” (Kuzey Güney).
Звездата от „Перла” и „Забраненият плод” и любимец на зрителките Къванч Татлъту се завръща в една история за голяма тайна, която отдалечава двама братя един от друг, а в същото време е и единствената останала причина, която ги събира.

Телевизионната сага „Север Юг” стартира в южната ни съседка през 2011 г. и безапелационно жъне огромен успех сред зрителите. Сериалът разказва за трудната битка за оцеляване в живота, която водят двама братя - Кузей („север” на турски) и Гюней („юг” на турски). Те имат различни амбиции и са поели по различни пътища. Единственото нещо, което ги обединява е любовта им към Джемре – момичето, в което и двамата са влюбени.

Къванч Татлъту влиза в ролята на Кузей - смел, непокорен и спонтанен млад мъж, който не толерира несправедливостта. Един от пороците му е, че трудно контролира гнева си. Често оставя юмруците да говорят вместо него. Заради всичко това още от малък често има проблеми. Най-голямата мечта на Кузей е да стане военен и затова иска да учи във военна академия.

Брат му Гюней (Буура Гюлсой) е пълна негова противоположност. Той е спокоен, търпелив, не предприема действия без да обмисли нещата и се представя отлично в училище. Гюней работи усилено, за да може да напусне ограничения свят на баща си.

Събитието, което унищожава живота на двамата братя е преместването на Джемре (Йойкю Карайел) в квартала. Първоначално тримата стават близки приятели и прекарват по-голямата част от времето си заедно.

Един деня преди Гюней да се яви на изпит за университета, Кузей се е подготвил да признае на Джемре за любовта си към нея. Но тогава той разбира, че тя вече е направила своя избор, а именно да бъде с Гюней. Развоя на събитията в онази нощ остава в тайна и става причина пътищата на двамата братя да се разделят.  След случилото се, Кузей влиза в затвора, а Гюней е приет в университета и пред него се разкриват нови хоризонти.

Четири години по-късно Кузей е освободен, но продължава да носи в себе си дълбоките следи на преживяното в затвора и тежестта на несправедливостта на раменете си. Когато се завръща у дома, всичко се е променило. Гюней и Джемре правят планове за сватба. Същевременно Гюней следва пътя, който ще го отведе до мечтания богат живот. Със завръщането на Кузей всичко, което дотогава е вървяло по план, се променя.

Дали устремеността и амбицията на Гуней ще се превърне в завист и злоба? Дали Кузей ще открие най-накрая мир и любов в живота си? Отговорите зрителите ще научат от хитовия сериал „Север Юг” от 14 януари в 20:00 часа по bTV.

5 коментара:

 1. На др.места пише 14 януари,а тук 16,дано до тогава поне огледален свят да свърши и поне от 21.00 да има сериал от др. народност,но мен ме съмнява да има др,народност все пак БТВ са от тази същата която им е и измислената сапунка.,дано Булсатком да ги клъцне пак,добре си беше булсатком пакета някъде през 2006-2008 ако не се лъжа,тогава булсатком не предлагаше този босфор тв.

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте,
  тази информация ни е изпратена от bTV и сме я публикували без корекции. Не знам на другите места кой им е източника, но едва ли bTV ще ни пращат грешна информация.
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Филмът е прекрасен !
  Гледала съм го от първата до последната минута и знам, че много, много си струва !
  Благодаря на БТВ за закупуването на сериала.

  ОтговорИзтриване
 4. Здравейте, колеги,
  БТВ разпрати първото прес-съобщение, оповестяващо старта на "Север-Юг" първоначално на 16 януари, но след това изпрати следващо, в което ясно пишеше, че сериала започва на 14 януари, т. е. поправи грешната информация. Коригирайте статията, за да не стават обърквания.

  ОтговорИзтриване
 5. Здравейте,
  сега видях второто съобщение. Явно от там идва объркването.
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!