Новини

Актрисата Ева Тепавичарова имитира Лили Иванова в студиото на „Търси се…”

Снимка: bTV Media Group


Актрисата от сериала на bTV „Столичани в повече”  Ева Тепавичарова ще бъде специален гост в новото издание на „Търси се” - тази неделя, 31 ноември, от 11:00 часа. За това дали има много смях в живота й и кои са трудните моменти за нея, ще разкажат по традиция нейните най-близки хора.

Първата изненада за актрисата ще бъде актьорът Руслан Мъйнов, нейният съпруг в сериала „Столичани в повече”. Той я описва като една търсеща актриса, която е способна да изиграе всяка една роля. „Талантът й е неоспорим. Лесно си паснахме и като хора и като актьори”, казва Руслан. Ева ще разкаже пред зрителите на bTV с какво се разсмиват по време на снимки или по-скоро ще покаже характерни жестове и физиономии, с които забавлява колегите си.
Екипът на „Търси се…” ще разкрие повече и за взаимоотношенията между Ева и нейния приятел Жоро, с когото са заедно от 4 години. В предаването ще стане ясно как и къде двамата се запознават и как любовта и емоционалността на Жоро печелят сърцето на актрисата и до днес. „За мен беше любов от пръв поглед. Тя е много силна жена, по-силна и от мен. Искам да се оженим и да станем родители”, признава любимия на Ева пред камерата на „Търси се…”. Актрисата ще разкрие също, че е готова да стане майка за втори път.
Зрителите ще имат възможността да научат повече за Ева и от най-добрия й приятел, а именно сина й Борил, който се разбира изключително добре с мъжът до нея. Малкият описва майка си като забавна, много емоционална и изявяваща се като добра кулинарка. Тази неделя в „Търси се…”, Ева Тепавичарова ще направи своята откровена изповед за това как е преживяла раздялата с бащата на Борил и колко усилия са й били нужни, за да отгледа сама сина си.
Една от най-вълнуващите и емоционални срещи на българската актриса ще бъде с нейната майка  Елена. „Двамата с баща й чакахме 9 години появата на дъщеря ни. Много е властна още от дете. В нашите отношения като че ли тя е по-голямата, а аз винаги се вслушвам в нея“, споделя майката на актрисата. Тя ще предложи интересно предизвикателство на своята дъщеря, а именно да изпее любимата си народна песен от дете, която е пяла в детството си заедно със своята баба.
Друга забавна провокация, отправена към актрисата, автор на която са приятелките й от ученическите години, ще бъде да демонстрира по неповторим начин колко добре може да имитира Лили Иванова. Водещите на предаването Меги и Нели ще срещнат Ева и с най-близкия й приятел от акьорските среди – Касиел Ноа Ашер. И още непознати страни на колоритната Ева Тепавичарова зрителите на bTV ще  видят тази неделя от 11:00 часа в „Търси се…” по bTV.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!