Новини

Соломон Паси, Мария Капон и Цецка Цачева сред гостите на Антон Хекимян през уикендаТози уикенд актуалните теми от седмицата отново ще превземат студиото на „Тази събота” и „Тази неделя” с водещ Антон Хекимян, които от миналата седмица започват в 8.00 часа и са с продължителност 3 часа.

На 30 ноември, събота, водещият ще посрещне в студиото си Соломон Паси и Мария Капон по темата защо бивш министър даде обяснение за свое интервю и други актуални казуси от седмицата. Цецка Цачева пък ще коментира скандалите във властта и какво може да се очаква от сбирката на властта в Боровец. Депутатът от КБ Спас Пенчев ще отговаря на въпроси за разрешаването на тютюнопушенето, а арх. Миломир Богданов ще сподели как е станал диверсант. Ексклузивен гост на Антон Хекимян ще бъде Лора Лазар - авторката на книгата, предрекла смъртта на митрополит Кирил. Върховният старейшина на Мешерето Христо Младенов  ще коментира темите за политическите амбиции и ромския съд, а отец Димитър Амбарев и бившият директор на дирекцията по вероизповеданията проф. Иван Желев ще говорят за скандалите в църквата. За финал зрителите на bTV ще се срещнат с Албен Белински - единственият българин, боксирал се с Кличко.

На 1 декември, неделя, шефът на 6-о Димитър Иванов ще разкрие кой дърпа конците в църквата и обществото, както и още тайни и загадки от времето на Държавна сигурност до днес. Националистическите лидери у нас Капка Георгиева, Боян Расате и Павел Чернев ще говорят за България на три морета и границите на толерантността. И още - героят на седмицата Танжу Ахмед или човекът от русенското село Базън, който изпрати послание в космоса, за това защо изписва „оставка” в нивата си.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!