Новини

Оръжия и жестокост във „Фамилията” – в неделя от 20:00 часа по bTV

Снимка: bTV Media Group


Тази неделя, 1 декември, от 20:00 часа във „Фамилията” по bTV след като за малко не проваля сделката със сирийците, Георги Арнаудов ще има два изхода – да се ожени за опороченото момиче или да бъде лишен от наследство.
Притиснат в ъгъла, той ще опита всякакви стратегии, за да избегне нежелания брак – от насилие, до обиди към семейството си. И когато единият съюзник не е на негова страна, той ще потърси прегрупиране.

Плановете на Борис ще бъдат заплашени и от нов фактор на политическата карта – назначават за нов главен секретар на МВР стария му враг - Фотев. Той ще започне да преразпределя пазара на големите групировки, сред които и фамилията, без да се притеснява от корупционните схеми, в които влиза. Но дали знае срещу кого се изправя?

Вече съюзници, Стефан и Лора споделят наличната за всеки информация. И двамата разчитат на предстоящата визита на купувача на оръжия и  терорист Али Сабах, за да уличат и отстранят Борис. Но когато планът им влиза в действие, журналистът ще се окаже в доста деликатна ситуация.

Във втория епизод на „Фамилията” за вечерта Стефан ще продължи да изпитва съмнения към искреността на Лора. Междувременно на пътя на Борис Арнаудов ще застане неговият стар руски познайник Миша, който ще опита да изнудва главата на семейството със силен коз - политическата му кариера.

Лора и Стефан ще измислят план за събиране на доказателства за трафика на оръжия. Заедно с градинаря, те ще проследят една пратка, но прозорливостта на Тони ще ги изненада. А предателството в семейство Арнаудови се плаща с кръв. Кой ще бъде жертвата този път и докъде може да стигне жестокостта на „Фамилията”, зрителите ще видят в неделя от 20:00 часа по bTV.


Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!