Responsive Ad Slot

За нас


TelevisionBG е водещият сайт в групата на TBC Interactive. Част от нашата група са още спортният сайт RUND.BGкакто и фен сайтът Новите съседи - фен сайт. TBC Creative включва авторския колектив,  блогът на Кристиян Христов, както и Youtube каналът Vinteo, както и фен страниците на ЦСКАЛевски,Новите съседиГригор Димитров и фен сайта на Новите съседи. TBC Interactive и TBC Creative са част от TBC Group.
За сайта


TelevisionBG публикува програмните схеми на редица телевизионни канали.

Има възможност да се прегледа програмата за 14 дни - не само програмата за текущия ден, но и за изминалите няколко дни, и за следващите 13 дни. В някой случай и за по-дълъг период.

Сайтът поддържа потребителски коментари за всяка статия.

Сайтът е активен от 12 септември 2013 г.

Изградена е и се развива мобилна версия на сайтаи мобилно приложение за Android с нарастващ брой потребители, както и Facebook страницата "TELEVISION BG" с новинарски акценти.

Конкуренция на TelevisionBG са над 20 сайта с телевизионна тематика на български език.

Въпреки съществуващите недостатъци в дизайна и структурата, екипът работи по усъвършенстването на сайта и допълване с нови функционалности.

TelevisionBG поддържа и актуални медийни новини, свързани с телевизиите. Освен тях се публикуват още: новини за нови технологии, автомобили, музика, кино, театър и др.
От създаването на сайта са публикувани над 2000 новини.

Редакционната политика е консервативна и се придържа единствено към потвърдени информации. Задължително се публикуват и съобщенията на всички засегнати страни в случай на медиен конфликт, по равнопоставен начин

Редакцията поддържа 24-часова денонощна поддръжка за актуалност на публикуваната информация и е известна с пословичната си бързина на отразяване на текущите промени в програмните схеми на всички телевизии.

Кратка история


TelevisionBG е създаден на 12 септември 2013 от група ентусиасти, като евентуален нов блог за телевизия при евентуално закриване на TV and Hobby. Последователно към блога се присъединяват нови автори. През 2014 екипа грижещ се за сайта наброява 6 човека. На 6 октомври е обявено и партньорство с най-добрия блог за теленовели и сериали в България – СЕРИАЛИ в България. По късно екипа решава да подкрепи форума serialibg.info, който обаче е превърнат в блог, крадящ статии от всички възможни места и това прекратява партньорството ни. На 3 януари 2014 блога се премества от Blogger към Wordpress по технически причини. В края на февруари 2014 логото и визията са напълно обновени. На 12 юни 2014 стартира спортният сайт predstadiona.com. На 3 февруари 2014 е обявено и новото партньорство на сайта с BG TV News. От 15 април 2014 TELEVISION BG се премества на адрес www.televisionbg.net. От 18 април сайта е част от портала BTG Web на BTG Media Group. От 21 октомври контрол върху сайта поема TBC Interactive, която обновява напълно логото и дизайна на сайта. От 25 май 2018 сайта е на адрес www.television-bg.com. От месец ноември 2018 година наш партньор е и сайта Теленовелас Новини.

Може да се свържете с нас чрез имейл: television.bulgaria@gmail.com
Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.