Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Семейства и екипи с необичаен бизнес по Outdoor Channel през февруари

събота, 12 януари 2019 г.

/ by Кристиян Христов
Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през февруари 2019 по Outdoor Channel.

Гледайте предавания, представящи семейства и екипи с необичаен бизнес!

Всяка делнична вечер през февруари от 21:15 до 22:00 ч.

Подборът от програми включва:

THE GUNFATHER


Луи Туминаро е израснал в Лонг Айлънд и е научил всичко за огнестрелните оръжия от своя баща, известен още като Попс. След като си дава сметка, че страстта на живота му е да купува и продава огнестрелни оръжия, той се премества да живее в Монтана заедно с цялото си семейство, като взима със себе си, разбира се, и Попс.

SHOOTOUT LANE


Едно нетипично южняшко семейство, състоящо се от световни шампиони по стребла и производители на уникални оръжия, развива интересна и необичайна дейност с помощта на членовете на семейството и членовете на общността в Луизиана, сред които живее.

PRO TEAM JOURNAL“Pro Team Journal” е динамично магазинно предаване, посветено на риболова, което представя най-елитния екип от професионалисти в риболовната индустрия. "Pro Team" включва професионални майстори на риболова като Кевин ван Дам, Дени Брауер, Марк Дейвис, Шоу Григсби, Грег Хакни, Марк Роуз и Джордан Лий.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.