Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Велики умове, роботи и специален блок за Свети Валентин по Da Vinci през февруари

четвъртък, 10 януари 2019 г.

/ by Кристиян Христов
Представяме ви анонсите за премиерите и акцентите по Da Vinci през февруари 2019.

Премиери

Абсолютно гениално с Дик и Дом

От 23ти февруари 2019 г. – всяка събота и неделя в 15:45 ч.


Пригответе се за някои мащабни идеи с „Абсолютно гениално с Дик и Дом“. Запознайте се с великите умове, които са променили нашия свят завинаги – Мария Кюри, Майкъл Фарадей, Исмаил ал Джазира и много, много други. След това вижте как Дик и Дом се вдъхновяват от удивителните си открития. С взривяващи се експерименти, идентифицирани летящи обекти и много смях те се опитват да развият гениалните си идеи. Ууупс! Не винаги нещата вървят по план. Необходима е много практика, за да станеш гений! Гледайте Da Vinci на 23ти февруари в 15:45 часа, за да видите какво ще направят те. Пазете се от взривовете!

Хипереволюция: Възходът на роботите

16ти февруари 2019 г. –  част 1: събота в 23:00 ч.
23ти февруари 2019 г. –  част 2: събота в 23:00 ч.


Ние вече споделяме нашата планета с около 9 милиона роботи и това число расте непрекъснато. Някои хора ги харесват, но други се безпокоят, че те ще завземат работните ни места и дори ще развият собствено съзнание. Бъдете заедно със скептика по отношение на роботите и учения в областта на еволюционната биология доктор Бен Гарод и с поддръжника на роботите и инженера по електроника професор Дениъл Джордж, които ще се срещнат с водещи производители на роботи и ще разкрият колко далеч всъщност сме стигнали. Приятел или враг? Вие решавате! Включете на Da Vinci, за да гледате „Хипереволюция: Възходът на роботите“ на 16ти и 23ти февруари в 23:00 часа и се удивявайте!

Специални предавания

Специален блок за Свети Валентин

14ти февруари 2019 г.  – започва от 20:15 ч.


Любовта се носи във въздуха на 14ти февруари на празника на Свети Валентин по Da Vinci. 
Но, какво точно представлява любовта? Мили иска да разбере това! Във “Въпросите на Мили“ нейният по-голям брат й казва, че любовта изобщо не е глупава, всъщност, той мисли за нея през цялото време! Уау!
Направете специален подарък на любимите си хора със страхотните идеи от „Приложно изкуство“ и вижте какво е научното обяснение на любовта със „Знаеш ли как?“ и „За ума“. Това не е нещо, което се намира само в ума ни, любовта носи промени и в тялото ни – почувствайте благотворните вещества, които отключват серия от реакции и ни карат да се чувстваме страхотно. Прекрасно!
„Сиеста З“ ни показва, че любовта не винаги има щастлив край, когато Сиеста се опитва да помогне на Ромео и Жулиета. Боже мой!
А ако не си падате по лунната светлина и розите, вижте смешните провалени любовни истории в „Ужасна история“ и пейте заедно с Лов Ретс. Те са ужасни!
Включете на Da Vinci на 14ти февруари, за да гледате всички тези и други удивителни предавания. Честит Свети Валентин!

19:15 „Въпросите на Мили“ – „Влюбени“
19:24 „За ума“ – „Ефектите на любовта“
19:30 „Сиеста З“ - "Ромео и Жулиета" от Уилям Шекспир
19:40 „Ужасна история“ – „Фалшива любов“
20:10 „Знаеш ли как?“ – „Мъже и жени: колко различни сме?“

Продължаващи поредици

Когато порасна

Нови епизоди всяка събота и неделя в 16:15 ч.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.