Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Едно от най-удивителните признания за масови убийства в историята на криминалистиката и скандали с известни личности по CBS Reality през февруари

сряда, 9 януари 2019 г.

/ by Кристиян Христов
Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през февруари 2019 по канал CBS Reality.

Гласът на един убиец: Полковника
Сезон 4 – ПРЕМИЕРА

15-ти февруари, петък, в 22:00 ч. с повторение на 17-ти февруари, неделя, в 00:30 ч.


“Гласът на един убиец” (със старо заглавие “Гласът на серийния убиец”) се завръща с този специален епизод, наречен “Полковника”, който съдържа признанията на полковник Ръсел Уилиамс – едно от най-удивителните признания за масови убийства в историята на криминалистиката. Оригиналните полицейски разпити оживяват с помощта на технологията за синхронизация на движението на устните с предварително направения запис, която дава възможност на зрителите да станат непосредствени участници в конфронтацията между детектива и убиеца, считана в средите на правоприлагащите органи от цял свят за шедьовър в методите за водене на полицейски разпити.

Слава чрез скандал
Сезон 3 – ПРЕМИЕРА


Всеки делничен ден в 22:00 ч. от 18-ти до 21-ви февруари с повторение на двойни епизоди през уикендите в 00:30 ч. 


Този сериал показва реални събития, превърнали се във водеши скандални новини. Спиноф на хитовия филм “Слава чрез убийство”, “Слава чрез скандал” представя личните свидетелства на членове на семействата на жертвите, съдебни заседатели, представители на правоприлагашите органи и журналисти, замесени във всеки от скандалите, за да даде на зрителите поглед отблизо и да разкрие нова информация. Коментатор на всички епизоди е писателят и криминален репортер Стив Хелинг, който е отразил няколко скандала с известни личности, сред които случаите с Кейси Антъни и Ейми Фишер.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.