Responsive Ad Slot

Последни

latest

А1 предлага едномесечен безплатен достъп до всички Viber стикери

неделя, 2 декември 2018 г.

/ by Кристиян Христов
Специално за коледните празници А1 предлага безплатен едномесечен абонамент, който дава достъп за сваляне на всички платени стикер пакети в платформата на Viber. При активиране на услугата през декември, клиентите на А1 ще получат безплатен достъп до всички платени стикер пакети в приложението на Viber за срок от един месец.
С А1 стикер абонамент всички клиенти на мобилни услуги от А1 получават достъп за сваляне на стикер пакетите срещу 1,99 лева на месец. Активирането на услугата се осъществява през платформата на Viber за мобилни устройства с операционна система Android или iOS или със сканиране на QR код през сайта на А1.
Абонатите с договор могат да заплатят услугата с месечната фактура от А1, а при потребителите с предплатени карти това става с удържане на таксата от наличната сума, за което те ще получават SMS известие.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2018 © Всички права запазени.