Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Големият финал на VIP Brother 2018 по NOVA спечели зрителите в петък вечер

понеделник, 5 ноември 2018 г.

/ by Кристиян Христов
Зрителите избраха финала на VIP Brother 2018 в петък вечер по NOVA, когато стана ясно, че Наско е големият победител в емблематичния сезон "Женско царство". Последният епизод беше предпочетен от 29% от тях или с 3% преднина в аудиторния дял пред съдържанието на втората по гледаемост телевизия бТВ. 29,7% от активното население у нас (18-49 г.) пред телевизионните екрани, също проследи избора на любимата VIP звезда на България, като делът сред тази аудиторна група е с 15% по-голям от дела на конкурентната телевизия в същия часови слот. По време на дългоочаквания финал най-подчертано е предимството на NOVA сред активното градско население (18-49 г.) – 50%. Осезаемо предимство пред бТВ - над 40%, медията реализира и сред по-младите зрители на възраст 18-34 години, както и сред жените на възраст 25-54 години.

Убедителното представяне на „Семейни войни“, централната емисия на Новините на NOVA и хитовият български сериал „Откраднат живот“ сред активното население (18-49 г.) в деня на финала също са свидетелство за големия интерес към избора на победител във VIP Brother 2018 по NOVA. А веднага след него „Господари на ефира“ постигат с над 12 пункта по-висок дял от съдържанието на втората по гледаемост телевизия бТВ по това време сред същата целева група.


VIP Brother: Женско царство отчита изключително високи резултати и в платформите на Нова Броудкатсинг Груп. Над 10 милиона (10 177 831) са видеогледанията само за този сезон, а онлайн активностите, включващи прегледа на статиите и материалите, свързани с най-разпознаваемия риалити формат в България, възлизат на над 14 млн. (14 426 922) гледания.

Тази вечер точно в 20:00 ч. стартира Big Brother: Most Wanted - сезонът, в който ще видим едни от най-емблематичните риалити звезди, както и участници, които за първи път дават съгласието си да бъдат ключови играчи в риалити формат. Кои ще са те, колко ще са на брой и какво им е подготвил Биг Брадър, ще стане ясно само след броени часове по NOVA.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.