Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Crime + Investigation: Програмни акценти – декември 2018 г.

сряда, 7 ноември 2018 г.

/ by Кристиян Христов
Представяме ви акцентите в програмата на Crime + Investigation за месец декември 2018 година.

Нова ексклузивна поредица
Кой уби Тупак?
От 6-ти декември, всеки четвъртък в 23.00 ч.

Според думите на адвоката по граждански права Бенджамин Кръмп точно преди смъртта си през месец май майката на Тупак Шакур – Афени, се обръща към семеен приятел с отчаяна молба – да намери веднъж завинаги убиеца на сина й. В този разследващ сериал от шест епизода Кръмп ще обърне на делото Тупак същото внимание, каквото е обръщал на делата за убийството на други известни личности – той ще интервюира свидетелите, ще проучи доказателствата, ще разгледа различните теории и ще достигне до най-информираното и категорично заключение за това какво се е случило и защо. Във всеки епизод Кръмп и журналистката Стефани Фредерик (която е отразявала случая Тупак от убийството досега) ще разследват една от ключовите теории. Те са осигурили последните останали свидетели на убийството на Тупак и ще възпроизведат сцената на убийството в Лас Вегас, за да хвърлят светлина върху случая. Този проект ще представи най-увлекателния и задълбочен поглед към най-известното неразрешено убийство на нашето поколение.

Нова ексклузивна поредица
Акил, преследвачът на бегълци
От 7-ми декември, всеки петък в 00.00 ч.

„Акил, преследвачът на бегълци“ проследява действията на Акил Мохамед, който поема по трудните, изпълнени с препятствия пътища на Лос Анжелис, за да залавя престъпници, с които претоварените от работа и недостатъчно финансирани местни служители на реда не могат да се справят. С всеки заловен нарушител той се приближава с една крачка по-близо до откриването на човека, убил най-добрия му приятел. Представен като оживял живописен роман, този сериал проследява опасната лична мисия на един съвременен супергерой.

Специална тематична поредица
Изчезнали
От 12-ти декември, всяка сряда от 23.00 ч.

Тази тематична поредица включва серия от специални предавания, която ще ви накара да оцените любимите хора в живота си по време на празничния сезон – времето от годината, в което семейството придобива особено значение. Тази сензационна селекция от програми включва “Отвлечена: Елизабет Смарт“ (26/12) – специална съкровена биография в две части, в която Смарт разказва историята си със свои думи, като разкрива неизвестни подробности за злощастното й отвличане и преживения деветмесечен кошмар в лапите на нейните похитители. Днес 29-годишната Елизабет споделя прозренията, които е получила по време на това изпитание и как го е превъзмогнала, за де се посвети на брака, майчинството и защитата на други хора. Семейството на Смарт, заедно със служителите на реда и очевидците, разкриват нова информация във връзка със случая и споделят коментарите си за удивителното й възстановяване и устойчивост. Другите филми, включени в тази селекция, са „Шанън Матюс: Изчезването“ (12/12), „Елизабет Смарт: Отговори“ (19/12) и „Елизабет Шоуф: Момичето в бункер“ (9/01).

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.