Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Стартът на Big Brother: Most Wanted е изборът на активното население

вторник, 6 ноември 2018 г.

/ by Кристиян Христов
Новите обитатели на най-известната къща у нас вече прекрачиха прага й - снощи стартира Big Brother: Most Wanted. Почти една трета от активното население в България (18-49 г.) пред телевизорите, предпочете стартa  на този сезон, а делът на предаването сред тази аудитория е с 20% по-висок от дела на втората по гледаемост телевизия бТВ. Над една трета и от останалите посочени аудиторни групи, гледащи телевизия по това време, също избраха да проследят дефилето по червения килим. Най-висок аудиторен дял - 36,7% и най-голямо преимущество пред втората по гледаемост телевизия бТВ - 43%, шоуто постига сред активното градско население (18-49 г.).

В сравнение със старта на предаването през 2017 г., сега Big Brother: Most Wanted предизвика още по-голям интерес сред всички посочени аудиторни групи, като ръстът е най-голям сред Жени 25-54 години. Аудиторният дял сред тях е с 15% по-голям спрямо старта на предаването миналата година. При активното градско  население също се наблюдава забележим ръст от 9%.

Само за един ден, близо 120 хиляди са видеогледанията на шоуто в платформите на Нова Броудкастинг Груп, като почти 110 хиляди са по време на прякото онлайн излъчване.

Още с влизането си вчера Съквартирантите останаха изненадани - Къщата на Биг Брадър ги очакваше празна, а за всеки лукс те ще трябва да се преборят. Тази вечер в 21.00 ч. по NOVA ще видим първата им мисия "Телекинеза" двойката победители Весела Нейнски и Стоян Роянов ще трябва да направят избор, от който зависят условията за живот на всички в Къщата.
Искрите между Станимир Гъмов и Джулиана Гани проблеснаха още снощи и доведоха до същински пожар. Провокациите и изненадите в Къщата на Биг Брадър дебнат зад почти всеки ъгъл или неправилно разбран поглед и водят след себе си още и още емоции. Какво провокира Гъмов да реагира остро на Джулиана и как двамата ще развият отношенията си предстои тепърва да разберем в Big Brother: Most Wanted 2018.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.