Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Владо Манчев говори за личния си живот в „Търси се“

вторник, 11 септември 2018 г.

/ by Кристиян Христов
Бившият футболист на ЦСКА – за търсенето на любовта, разделите и мечтите, тази неделя, 16 септември от 11:00 ч. по bTV

За първи път в телевизионен  ефир Владо Манчев няма да говори за футбол, а за себе си –  тази неделя, 16 септември от 11:00 ч. по bTV. В първото за новия сезон издание на „Търси се“ футболистът ще разкаже за битките, които води, за уроците, които си е взел, за разделите и умението да съхраниш приятелството след любовта.
Грижата към родителите, които имат нужда от него сега, умението да чакаш по-добрия професионален момент и копнежа за семейство и дете са друга част от темите на разговора с Меги и Нели.
Един от най-близките му приятели –  Христо Янев,  казва, че Владо е особен вид човек, защото изглежда особен и темерут, но всъщност има страхотно чувство за хумор, винаги е директен в това, което иска  да каже. Има особен подход в това да мотивира футболистите в играта, а най-голямата му болка е, че е извън терена, допълва Янев. Владо Манчев вярва, че някой ден ще намери своето място като треньор.
Янев, който има два деца, твърди, че Владо много добре се разбира с тях, затова смята, че е готов да стане баща. Приятелят му признава, че чака момента, в който ще стане баща, но в момента няма жена до себе си. Вярва обаче, че когато я срещне, ще усети, че това е човекът, който трябва да бъде до него.
Сестра му Катерина разказва,  че сега, когато е извън терена, отделя много повече време за семейството си. Племенниците му, за които той се е грижил преди време, не крият възхищението си от него и твърдят, че се учат на много неща от вуйчо си. 
Приятелите на Владо Манчев от родния Пазарджик - Йордан Минков,Владислав Данов и Кирил Божков, казват, че той никога не споделя и е изключително затворен. Такъв човек съм и знам, че мога сам да си помогна в трудни моменти, обяснява Манчев.  Допълва, че така е било и при раздялата му с Елеонора.  Въпреки развода, двамата са в изключително добри отношения. Решили са, че раздялата е единственото решение, при положение че не са щастливи заедно.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.