Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Любовните предизвикателства стартират в първия епизод на „Статус: Обвързани“

сряда, 5 септември 2018 г.

/ by Кристиян Христов
В първия епизод на новата продукция на 7Talents – комедийния уеб сериал  "https://www.vbox7.com/user:status_obvurzani" „Статус: Обвързани“ Ирина и Борил преминават през две сериозни изпитания за всяка влюбена двойка. Каква е тайната на щастливото съвместно съжителство и без какво не може да съществува един дом? Не пропускайте да видите първо във "https://www.vbox7.com" Vbox7.com >>> https://bit.ly/2wFp1XE
Със своя чар, харизма и хаотичност, 23-годишната Ирина печели сърцето на 25-годишния Борил. Двамата се запознават на фермерски пазар и година по-късно заживяват заедно. Ира обича всичко около нея да е в синхрон със законите и енергията на Вселената, докато Били е привърженик на реда и дисциплината.
Те са сигурни в чувствата си и мислят, че съвместното им съжителство е забавна и лесна задача. Едно от първите предизвикателства, пред които двойката се изправя, е разпределението на дрехите в гардероба. Ще получи ли Ирина повече място за дрехите си или ще стигнат до компромиса фифти – фифти? Вижте в премиерния епизод първо във "https://www.vbox7.com" Vbox7.com.
Съревнованието за гардероба поставя началото на дербито за контрол над дистанционното за телевизора. Какво предаване избират Ирина и Борил през първата си вечер – шампионска лига или романтичен сериал? Отговорите на тези и други въпроси ви очакват в премиерния сезон на уеб сериала   "https://www.vbox7.com/user:status_obvurzani" „Статус: Обвързани“ във   "https://www.vbox7.com" Vbox7.com.

Може да следите  "https://www.vbox7.com/user:status_obvurzani" „Статус: Обвързани“ всяка сряда във Vbox7.com.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.