Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Crime + Investigation: Програмни акценти – август 2017 г.

събота, 22 юли 2017 г.

/ by Кристиян Христов
Представяме ви акцентите от програмата на Crime + Investigation за месец август 2017 г.


Нова ексклузивна поредица
КАКВО Е НУЖНО ЗА УБИЙСТВО
1-ви сезон. От 17 август, всеки четвъртък, 23,00 ч. и 23,30 ч.

Понякога е нужно да разсъждаваш като убиец, за да заловиш такъв. Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива истината за нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и водещи следователи на убийства, проучват веществени доказателства от местопрестъпленията, профилират поведението на съответния убиец и разкриват шокиращите криминалистки подробности от всяко местопрестъпление. Експертите обясняват кога, защо и как престъпникът е извършил убийството, а също и как е бил разкрит.
  
Нова ексклузивна поредица
НА ЖИВО: ПОЛИЦЕЙСКИ ПАТРУЛ
1-ви сезон. От 1 август,  всеки вторник, 23,00 ч. и 23,30 ч.

По Crime + Investigation® предстои да видим нова документална поредица, която ни запознава директно и отблизо с работата на американските полицаи. Заснета с видеорегистратори, роботизирани и ръчни видеокамери, На живо: Полицейски патрул ни отвежда в някои от най-натоварените полицейски участъци в САЩ и районите, в които техните екипи патрулират. От проверки за употреба на алкохол до скоростни преследвания, побоища в барове и престрелки между гангстерски банди, домашни конфликти и изземане на наркотици - в тази документална поредица е заснета цялата палитра на полицейската работа.
  
Още през този месец…
ЖЕНИ УБИЙЦИ
От 6 август, всяка неделя, 23,00 ч.

„Жени убийци“ представя някои от най-ужасяващите престъпления, извършени от жени, като включва епизоди от няколко поредици. Първо ще видим “Великобритания: Най-страшното табу: Подла злодейка уби моя син. През ноември 2012 г. Мишел Милс убива своя по-млад любовник Едуард Милър. Историята е разказана от майката на Еди и негови близки и приятели. Ще видим и: Сатанински жени: Дана Сю Грей. Красива блондинка, медицинска сестра, задоволява манията си по адреналина, като се отдава на пазаруване и едновременно с това - на убийства. Ще видим и Разтърсващи престъпления: Бевърли Алит. Смятана е за образец за медицинска сестра - предвидлива, грижовна и винаги готова да помогне. Защо тогава Бевърли Алит убива четири деца и опитва да уби още 11? Съпруги убийци: Всичко е възможно, ако има желание. Смъртта на мъж от Тенеси принуждава полицията да разследва тъмното минало на съпругата му.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.