Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Ексклузивно в ефира на bTV: зрелищни военни учения в района на Черно Море

четвъртък, 27 юли 2017 г.

/ by Кристиян Христов
Габриела Наплатанова и Огнян Кръстев – единствените български журналисти с вътрешен достъп – с репортаж за bTV Репортерите 

Тази събота веднага след централната емисия на Новините, зрителите на bTV ще видят ексклузивни зрелищни кадри от едно от най-мащабните учения на НАТО от последните години.  bTV Репортерите представя целия контекст на сигурността в черноморския регион и анализ на военните експерти в „Източен фланг II”.

Близо 30 години след края на Студената война в Европа районът на Черно море става арена на невиждани по мащаба си военни маневри. Каква е причината за засилената активност, която включва 40 хиляди военнослужещи от 22 държави в 18 свързани учения под името Saber Guardian?

Екипът на bTV – репортерът Габриела Наплатанова и операторът Огнян Кръстев – са единствените български журналисти получили достъп да отразяват ученията отвътре. За да дадат на българските зрители силата да бъдат информирани, те показват в подробен репортаж случващото се в няколко локации в Румъния и България.

Зрителите на bTV ще видят отблизо форсиране на река Дунав, зрелищен масов десант на американски парашутисти в Безмер и стрелба по морска цел от кабината на МиГ-29.

Това е второто издание на bTV Репортерите под името "Източен фланг". Миналата година в ефира на bTV бяха представени мерките, които предприемат Балтийските държави от североизточния фланг на НАТО след анексирането на Крим.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.