Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Седмицата на Древен Египет изстреля bTV Cinema начело на най-гледаните тематични канали сред зрителите между 18 и 49 г.

понеделник, 10 юли 2017 г.

/ by Кристиян Христов
70% от топ 10 на предаванията, излъчени по тематичните канали през изминалата седмица, са филми на bTV Cinema


Едни от  най-ярките образи в човешката цивилизация, представени в Седмицата на Древен Египет от 3 до 7 юли, изстреляха bTV Cinema начело на най-гледаните тематични канали сред активната аудитория (18-49 години).

По данни на ГАРБ, филми на bTV Cinema са на първите 7 места в топ 10 на предаванията, излъчени между 19:00 и 24:00 ч. по тематичните канали от 3 до 9 юли. Общо девет от десетте предавания са излъчени от bTV Media Group.


Още зрелищната премиера на „Боговете на Египет“, с която започна Седмицата, постави филмовият канал на bTV Media Group в топ 3 на най-гледаните телевизии в понеделник вечер. Приключенският фентъзи екшън, разкриващ сблъсъка за власт между египетските божества Сет и Хор, донесе на bTV Cinema аудиторен дял от 19,7 %  (18-49). По време на самата премиера bTV Cinema бе по-гледан от Нова ТВ. bTV Cinema бе с аудиторен дял 19,7%, bTV – с 22,1%, а Нова ТВ – с 16,1.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.