Responsive Ad Slot

Новини

Новини

„Тази събота и неделя” се издига високо в небето над Варна

сряда, 26 юли 2017 г.

/ by Кристиян Христов
За първи път в ефира събеседници и водещи ще говорят на платформа на 30 метра над земята в последния уикенд на юли

След безспорния успех на лятното турне на екипа на „Тази сутрин” по южното Черноморие, екипът на „Тази събота и неделя” продължава на север, за да затвърди лидерската позиция на сутрешния блок на bTV и от Варна. Ексклузивните гости на предаването ще бъдат поставени в екстремни условия и ще разговарят с водещите на платформа на 30 метра над морето.

„Ефирът сам по себе си носи великолепна тръпка, но ние винаги търсим нови висоти в изпълнение на призванието си да дадем на българския зрител най-доброто телевизионно съдържание. Този път в буквалния смисъл ще издигнем предаването едно ниво над всички и към тръпката от живото предаване, добавяме и тази от полета в небето”, коментира Валя Гиздарска, главен редактор Актуални предавания в bTV Media Group.

Освен впечатляващия формат, турнето на „Тази събота и неделя”, както винаги, ще предостави на зрителите на bTV ексклузивни гости от света на шоубизнеса, политиката и обикновения живот. Веселин Маринов, Щурците, Гери Никол, група Скандау, актьорът Стоян Радев, Веселин Марешки и кметът на Варна Иван Портних ще се лишат от земята под краката си, за да отговорят на всички въпроси на Жени Марчева и Диана Любенова в незабравимо зрителско преживяване. Важните събития и теми от столицата  ще проследи Мариана Векилска в студиото в София.

„Тази събота и неделя” е категоричният лидер на сутрешния ефир през уикенда за първото полугодие на 2017. По данни на GARB всеки трети зрител избира ефира на bTV за начало на своята събота и неделя.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.