Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Полицай на прицел и тежка раздяла в “Хавай 5-0”

четвъртък, 20 юли 2017 г.

/ by Кристиян Христов
Гледайте премиерния епизод на популярната поредица тази вечер от 21.00 ч. по NOVA


Полицай е жертва на покушение в хитовия криминален сериал  “Хавай 5-0”. В премиерния епизод на седми сезон тази вечер по NOVA лейтенант Стив Макгарет разследва убийството на пазител на закона от Милуоки, пристигнал на островите за голяма полицейска конференция. Естествено, в този случай заподозрени не липсват, тъй като всеки представител на органите на реда има много врагове сред престъпниците, които е задържал. Разкритията на местопрестъплението обаче ще насочат разследването в неочаквана посока.

Междувременно екипът на “Хавай 5-0” понася тежък удар. Патологът д-р Макс Бергман напуска своята работа, за да поеме нови предизвикателства в личния и професионалния си живот. Дали ще се намери достоен заместник, който да запълни празнината в отряда?

Не пропускайте развръзката в епизод 13 от седмия премиерен за България сезон на хитовия криминален сериал "Хавай 5-0" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.