Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Утре във "Великолепният век: Кьосем": Зулфикар бяга от разбойниците (06-и юли)

сряда, 5 юли 2017 г.

/ by Кристиян Христов
Прочетете какво ще се случи утре (06-и юли) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Великолепният век: Кьосем", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Султан Ахмед и Кьосем се наслаждават на любовта си в всичките й краски. Сафие Султан е озлобена на момичето и й се противопоставя по такъв начин, че всички изпадат в шок.

Зулфикар, на който се отдава да избяга от ръцете на разбойниците, пристига в столицата.

Ахмед подготвя нападение


Ахмед след като разбира за това, че Раша Хатун е жива подготвя нападение на Джелалани, за да спаси своята бременна наложница. Сафие, която се възползва от отсъствието на Ахмед, устройва преследване и целият харем попада под огъня. Хандан става жертва на своите страхове, прави голяма грешка и дава коз в ръцете на Сафие Султан. Кьосем се намесва в игрите в двореца. Човек, дошъл от миналото на Фахрие султан, се превръща за нея в в истински сюрприз. Фахрие научава тайна, която излага на смъртна опасност Девиш. Сафие и Кьосем се изправят една срещу друга. Сафие удря Кьосем по най-слабото й място и и причинява жестока болка. Това засяга девойката до дъното на душата й, но тя не се предава лесно…

Източник: http://phototargets.com/

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.