Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Утре в "Моят живот": Бахар признава пред всички, че е дъщеря на Мехмет Емир и Хасрет, двамата са в шок (06-и юли)

сряда, 5 юли 2017 г.

/ by Кристиян Христов
Прочетете какво ще се случи утре (06-и юли) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!


Бахар не може да повярва, че е дъщеря на Мехмет Емир и Хасрет. Тя се разплаква, а Атеш я утешава.

Мехмет Емир, Хасрет, Мюджеля, Иляс и Султан пристигат заедно на вечерята в имението.

Бахар слиза от колата на Атеш, събува си обувките и тръгва към имението ядосана. Появява се на вечерята пред всички, а Атеш тича след нея. Бахар започва да крещи името на сестра си. Ефсун иска да говорят настрани, но Бахар е непреклонна. Отива до Иляс и го бута. Пита го как е могъл да ѝ провали живота по този начин. После пред всички казва истината, че е дъщеря на Мехмет Емир и Хасрет. Ефсун започва да плаче. Хасрет отива до Ефсун и я пита вярно ли е. Атеш показва резултатите, писмото и снимката на Бахар. Хюлия започва да се радва, че Бахар е нейна племенница, а не Ефсун. Безмълвна, Ефсун напуска имението. Хюлия се вбесява и гони Султан, Иляс и Мюджеля от имението, бутайки ги със сила. Хасрет припада.

Ефсун е много зле и отива на жп релсите. Бахар пък си тръгва от имението без да говори с никого. Атеш е до нея и я подкрепя. Хасрет плаче на рамото на любимия си Мехмет Емир.

На следващия ден Ефсун се събужда сред руините на старата си къща в Геленджик. Бахар отива на гроба на Нуран, като през това време Ефсун също е отишла, за да сподели мъката си с истинската ѝ майка.

Източник: http://tvnovellas.blogspot.bg/2017/07/06_99.html

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.