Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Утре в "Италианската булка": Елоиса заявява, че ѝ е писнало от Фиорела (06-и юли)

сряда, 5 юли 2017 г.

/ by Кристиян Христов
Прочетете какво ще се случи в следващия епизод (06-и юли) на хитовия сериал "Италианската булка", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.

Роксана влиза в стаята на Джана и накъсва всичките ѝ бележки от университета. Това разстройва сестрата на Фиорела и тя получава криза, след което се влошава.

Педро предлага на Фиорела да избягат заедно, за да забравят всичко и да се насладят на любовта си. Според красивата италианка, това е невъзможно.

Фиорела отива в прокуратурата, за да свидетелства в полза на господин Серхио Анхелес. Там ѝ съобщават, че един от заподозрените е сигурен, че бащата на Педро е виновен.

Джана пита лекаря си колко живот ѝ остава. Той ѝ отговаря, че може би ѝ остават пет или шест месеца. Тя не подозира, че Бенито и Гаел подслушват и чуват целия разговор между лекар и пациент.


Елоиса заявява на Фиорела, че ѝ е писнало от нея, след като я е хванала в лъжа – казала е, че ще отиде да купи лекарства за сестра си, докато истината е била различна.

Източник: http://telenovella-bg.com/

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.