Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Ново интегрирано студио на NOVA за новини и предавания

петък, 23 юни 2017 г.

/ by Кристиян Христов
"Новините на NOVA", сутрешните блокове „Здравей, България” и „Събуди се”, както и „Часът на Милен Цветков”, влизат в ново интегрирано студио в 19 ч. на 07.07.2017 г., петък - с централната емисия новини.
Новият дом на новините и актуалните предавания се характеризира със съвременен дизайн, модерни технологии и атрактивни визуални решения.

Дизайнът и функционалностите на новото студио претендират да са уникални за българския медиен пазар - 14 мултимедийни видеоекрана с обща площ около 80 кв.м., touch-възможности, 42 часа жив ефир седмично и централизирана система за управление на съдържанието. Очаква се това да повиши качеството на визията и позитивното усещане на зрителите - при срещата им с новините и темите на деня.

От утре, 24 юни, в периода на изграждане на новото студио, предаванията временно ще се излъчват от различни локации. "Новините на NOVA" и „Здравей, България” ще предават от специално оборудвано временно студио, а „Събуди се” ще се излъчва на живо от студио на открито в центъра на София.

„Часът на Милен Цветков” излиза в 3-седмичен отпуск, като в същия часови слот зрителите ще имат възможността да гледат криминалната поредица "Кодекс на убийството" (известен и като "Как да ни се размине за убийство").

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.