Header Ads

Евтим Милошев за „Откраднат живот” плюс ексклузивни кадри

Най-новият български сериал „Откраднат живот”, който започва през март в ефира на Нова, е голяма отговорност и мисия за екипа – това заяви в „Здравей, България” продуцентът от Dream Team Евтим Милошев.
Той подчерта, че за първи път в България се реализира сериал на лекарска тематика и изрази надежда „Откраднат живот” да събуди интереса на зрителите, телевизиите и продуцентите към качествените продукции. „Това е български сериал, създаден от българи за българи”, отбеляза още продуцентът.

Сюжетът на „Откраднат живот” разказва лични истории, които се развиват в болница. „Тази тема винаги вълнува зрителя, защото представя много особена професия и неслучайно лекарите полагат Хипократова клетва”, обясни Евтим Милошев. Разказвайки за новия български сериал, той направи сравнение с хитови продукции като „Спешно отделение”, „Доктор Хаус”, „Анатомията на Грей”, „Болница на края на града”. „Здравето и животът са единственото, на което ние, хората, не можем да въздействаме – не можем да го продаваме, не можем да го купуваме, не можем да го разменяме”, обясни Милошев.

В сериала „Откраднат живот” участват както български звезди и утвърдени имена, така и млади и красиви актьори. Първите обявени досега имена от актьорския състав са на Стоян Алексиев, Александър Алексиев и Димо Алексиев.

„Пред нас като екип стои голяма отговорност, защото в този проект зад гърба ни стоят Нова телевизия като медия, Киноцентърът „Ню Бояна филм” като среда и Александровска болница като консултант”, обясни продуцентът. Евтим Милошев обеща на зрителите цял сезон с епизодите на сериала, създаден като кино за телевизия.

Екслузивни кадри от първия епизод на „Откраднат живот” вижте във видеото от „Здравей, България”.

1 коментар:

  1. Супер ,най после ,Нещо интресено ,За Гледане ,Много се радвам че ,Започва ,Този сериал Който ще бьде стопати интресен от ,Турската сапунка по ,Бтв ,Откраднат ,Живот ,ще е доста интресен сериал ,Поздрави

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Предоставено от Blogger.