Header Ads

Нова с романтичен кино подарък за Свети Валентин

Четири романтични комедии в специална празнична опаковка е подготвила за своите зрители Нова телевизия на 14 февруари.
„Бавачка по призвание”, „Бизнесът на влюбването”, „Най-доброто в мен” и „Наръчник на оптимиста” ще заредят ефира с много забавни моменти, любовни искри и позитивни емоции тази неделя.

Начало на романтичната поредица ще сложи премиерното заглавие „Бавачка по призвание” в 12.30 ч. В главната роля е Джеси Шрам, позната като Пепеляшка от „Имало едно време”, на която този път съдбата ще поднесе нова изненада – от IT консултант Либи ще трябва бързо да се преквалифицира в бавачка на две немирни сирачета. Чаровният актьор Арън Хил, в униформата на полицай Дан, ще й партнира в тази комбинация от куриозни ситуации и спонтанни реакции.

Модна репортерка започва работа под прикритие в бизнес средите, докато пише статия за това как да намериш идеалния мъж на работното място в „Бизнесът на влюбването” от 14.15 часа по Нова. Филмът е по романа на Даниела Бродски „Дневникът на едно работещо момиче”, а Хилари Дъф ще влезе в делови костюм, за да стане истинско работещо момиче на Уолстрийт. Подготвена ли е обаче за това, което я очаква там, и ще намери ли своята липсваща половинка сред мъжете в костюми?

В праймтайма на неделната вечер в 20.00 ч. премиерното заглавие „Най-доброто в мен”, по книгата на Никълъс Спаркс - автор на „Тетрадката“ и „Писмо в бутилка“, обещава да разкрие една разтърсваща история. Животът не дава шанс на ученическа любов между Доусън (Джеймс Марсдън) и Аманда (Мишел Монаган) в тийнейджърските им години и разделя пътищата им, но 20 години по-късно двамата отново се събират и осъзнават, че любовта помежду им е все още толкова силна, колкото и преди. Дали този път двамата ще успеят да намерят пътя един към друг въпреки всички пречки и ще се възползват ли от дадения им втория шанс?

Втори шанс за героите и един оптимистичен финал на Деня на влюбените ще донесе и последната романтична комедия, отличенa с „Оскар“ - „Наръчник на оптимиста” в 22.20 ч. по Нова. След като губи всичко важно в живота си - къща, работа, съпруга, и е прекарал осем месеца в психиатрична клиника след съдебно дело, Пат Солитано (Брадли Купър) отново трябва да заживее с майка си (Джаки Уийвър) и баща си (Робърт Де Ниро). Сложните семейни взаимоотношения, футболните страсти и тоталните обрати няма да пощадят никого. Дали обаче Пат ще успее да поправи стария си живот, въпреки огромното си желание, или неочакваната му среща с Тифани (Дженифър Лорънс) ще преобърне всичко.

Едно истинско романтично приключение очаква любителите на хубавите филми в ефира - тази неделя, 14 февруари, по Нова.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Предоставено от Blogger.