Header Ads

Какво да очакваме в новият турски сериал „Част от мен”?

От 18 февруари зрителите на bTV ще станат свидетели на пленяващата история за обърканите съдби на две млади жени и техните семейства в новия турски сериал „Част от мен” (Apart of me).
Всеки делничен ден от 20:00 часа поредицата ще покаже трудни избори, болезнени решения, преплетени животи и родители, разкъсвани между своите сърца и своите дeца.

„Част от мен” разказва за историите на Елиф и Дефне и борбата им да имат собствени деца. Членовете на семейство Йорухан живеят заедно в Антакиа, град в южна Турция. Те празнуват първия ден от събирането на реколтата от нар, пожелавайки си мир, плодородие и благосъстояние. Радостният ден е развален, когато снахата в семейството – Дефне, е критикувана, защото няма дете. Караман, нейният съпруг, защитава жена си, заявявайки ясно, че и двамата не се интересуват от бебета. Въпреки всичко този ден ще промени живота на семейство Йорухан завинаги.
Дефне иска да има дете и е готова на всичко за това. Тя се консултира със свекърва си Киймет и заедно решават да наемата сурогатна майка, която да износи бебето и да си тръгне след раждането. Заедно убеждават Караман и започват да търсят перфектната сурогатна майка.

Съдбата ги среща с младото и красиво момиче Елиф, която е принудена да се продаде за булка. Докато майка и се опитва да я предпази случайно убива нейния съпруг. След трагичния инцидент те бягат в Истанбул, но въпреки всичко майка й е заловена и влиза в затвора. Сега Елиф е сама в големия град с малката си сестричка. Тя няма друг избор освен да приеме да износи бебето на Караман и Дефне, които й обещават в замяна къща и пари. Тя си мисли, че след девет месеца всичко ще приключи и ще започне нов живот заедно с майка си и сестра си.

Въпреки безплодието на Дефне, Киймет взима голямото решение да има внуци. Тя се споразумява с лекар, който ще използва гените на Караман и Елиф и ще запази всичко в  тайна. Всички смятат, че Елиф носи бебето на Караман и Дефне, но всъщност тя носи своето собствено.

Какво ще се случи между двете момичета, техните семейства и ще разцъфти ли любов, зрителите на bTV ще разберат от 18 февруари в 20:00 часа в драматичната поредица „Част от мен”.

3 коментара:

  1. Щеше , да е добре ,Бтв , да изльчва , някоя 'и друга ,теленовела ,а не този сериал , Поздрави ,

    ОтговорИзтриване
  2. Аз ,Мисля ,че , в ,Турските , сериали ,има ,Много ,Насилие ,Бой ,и ,отмьщение ,И не ги харесвам ,А ,в ,Латино ,сериалите , има ,Любов , инриги , и ,Латино ,сериалите , са , Много , интресни, и яки, и ,Добри ,Поздрави,

    ОтговорИзтриване
  3. Не е интресен този ,Сериал изобщо ,Поздрави

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Предоставено от Blogger.