Responsive Ad Slot

Последни

latest

Извънземни превземат Дивия запад тази вечер по Нова

неделя, 7 декември 2014 г.

/ by Z. Manolov
Извънземни ще кацнат в Дивия запад, за да завладеят Земята, в научнофантастичния екшън-трилър „Каубои и извънземни” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.
Филмът е дело на създателят на блокбъстъри Джон Фавро, режисьор на „Железният човек”, и холивудската икона продуцентът Стивън Спилбърг. Двамата се обединяват от идеята да експериментират, смесвайки жанрово уестърн и фантастика, а главните роли са поверени на Даниъл Крейг и Харисън Форд, които привнасят опита си  като Индиана Джоунс и Джеймс Бонд. Резултатът е невероятна и зрелищна история, която грабва зрителя със своя сюжет, специални ефекти и актьорска игра.

Годината е 1875, а мястото - Ню Мексико. Странник без спомен за своето минало попада в пустинния град Абсолюшън. Той установява, че жителите му са недружелюбни и излизат на улицата единствено по заповед на полковник Долархайд. Градът живее в страх. Истинският ужас в градчето обаче настъпва, когато извънземни се спускат от небето и започват да отвличат един по един жителите от селището. Странникът, който доскоро е отхвърлян, сега се оказва единствената надежда за спасение.

Не пропускайте развръзката в „Каубои и извънземни” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.  

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2018 © Всички права запазени.