Responsive Ad Slot

Последни

latest

Любов и сълзи на крачка от финала в Big Brother All Stars

понеделник, 8 декември 2014 г.

/ by Z. Manolov
Един Съквартирант ще напусне Къщата тази вечер, само седмица преди финала на Big Brother All Stars.
За зрителския вот се борят Емил Каменов, Калина Паскалева, Петя Буюклиева, Пламена Петрова и Тодор Славков.

Преди елиминациите Къщата отново е завладяна от чувства и заплетени взаимоотношения. В „Голямата уста” в петък съпругата на Ники Китаеца Виолета открито обяви Калина за „инициатор” и „виновник” за флирта със съпруга й. Бившата певица свали вината от своя любим и прехвърли отговорността върху Калина.

Тази ситуация провокира сълзи в очите на Калина. Тя се разстрои, защото не иска отново да я възприемат като фатална жена и разбивачка на семейства. Зрителите ще видят каква беше реакцията на Калина, когато напусна Изповедалнята след разговора с Виолета. Ники ще започне да я успокоява и ще намекне за нещо в отношенията със съпругата му, което не иска да назовава пред камерите.

В сянката на драмата между Калина и Ники ще остане една недоразказана история. Емил и Пламена са неразделни в Къщата - те се карат, обиждат, но не могат без компанията си и постоянно се търсят, а развръзката в отношенията им предстои тази вечер.

Кой ще отпадне и кой ще спечели билет за финала? Каква награда ще получи победителят в риалити формата? Не пропускайте Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2018 © Всички права запазени.