Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Magic Tv тръгна при Виваком, промени във FORUM BG

събота, 7 декември 2013 г.

/ by Z. Manolov

Новият български музикален канал Magic Tv тръгна свободно на Intelsat 12(45E). Magic TV е част от семейството на The Voice, радио Веселина, радио Magic FM и радио Витоша, които се управляват от Best Success Services Media.


Параметри на приемане: Intelsat 12(45E) 11.632 V 30000 3/4 DVB-S2/8PSK , SID-25.

Същевременно VTV приключи паралелно излъчване от две честоти, като спря на старата 11.632 V.

От вчера във FORUM BG настъпиха някой промени, като обогатихме съдържанието на форума. Добавили сме нови привилегии за регистрираните потребители. Една от тях е възможността да гледат епизоди на любими сериали и анимации през VBOX7 директно във форума. Регистрацията е бърза, лесна и напълно безплатна, като отнема само няколко минути! Днес ще стартира и новата игра в която ще противопоставим турските сериали на латино-американските, за да разберем кои са по-добри и по-харесвани от потребителите. В игрите също могат да участват само регистрирани потребители. Програмните схеми остават свободни и за да ги преглеждате не е нужна регистрация. В следващите няколко дни във форума ще добавим и много информация за излъчващите се в момента сериали. Инфо ще има и за предстоящите (още не излъчени) в България сериали, но за там ще Ви е необходима регистрация. Напомняме че можете да оставяте мнения във FORUM BG и без регистрация, като гости. Поздрави от екипа на FORUM BG!

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.