Responsive Ad Slot

Новини

Новини

„Изпитание на любовта” с Дана Гарсия тръгва по bTV Lady на 9 декември

вторник, 3 декември 2013 г.

/ by Z. Manolov
Снимка: bTV Media Group


bTV Lady подарява 10 колиета с бутикови кристали на най-креативните почитатели на сериала

Поради големия зрителски интерес и след многобройни запитвания от страна на почитателите на латиноамериканските сериали, сагата „Изпитание на любовта” стартира на 9 декември от 18:00 часа с двоен епизод в ефира на bTV Lady. Хитовата теленовела ще се излъчва всеки делничен ден от 19.00 часа, с повторение на следващия ден от 18.00 часа.
Страстта на младата и красива Диана Ривера (Дана Гарсия), отдадена на кариерата си на ветеринарен лекар, е коридата. Нейният баща цял живот е работил за Алехандро Мендес (Мигел Варони) и Феликс Салгадо, които отглеждат и търгуват с бикове за корида. Диана се запознава с Пабло Мендес (Майкъл Браун), сина на собственика Алехандро. Младият Мендес е силно впечатлен от нейната красота, но неочаквано нещастие го сполита - майка му умира. Най-тежко понася това бащата Алехандро, който изпада в депресия.
Но когато се запознава с прелестната Диана, състоятелният вдовец започва да излиза от това състояние. На свой ред Диана също започва да се влюбва в него. Пабло приема това като предателство и от страна на баща си, и от страна на Диана. В тази заплетена история, силата и страстта към борбата с бикове ще бъде съвършената сцена където Диана и Алехандро да се борят за своята любов.
Най-креативните почитатели на „Изпитание на любовта” ще имат възможността да спечелят бутиково колие с камък Swarovski във формата на пеперуда – символът на bTV Lady, като се включат в новата игра на фейсбук страницата на канала. Желаещите да участват, ще трябва да създадат колаж с героите от сериала, като за целта ще им бъдат предоставени снимки и различни инструменти. Наградени ще бъдат десетте колажа, събрали най-много харесвания (лайкове).
Условията на играта можете да намерите на Фейсбук страницата на bTV Lady – www.facebook.com/btvlady.


Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.