Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Промени в програмата на НОВА ТВ в памет на Пол Уокър

понеделник, 2 декември 2013 г.

/ by Z. Manolov


В програмата на Нова ТВ за тази неделя, 08.12.2013, настъпи промяна. В памет на американския актьор Пол Уокър в неделя, 08.12.2013 от 20.00 часа медията ще излъчи филма с негово участие „Осем герои”.

До този момент световно известната продукция, направила Уокър световно известен –  „Бързи и яростни” , винаги е била ключов акцент в програмата на Нова ТВ, а броени дни преди премиерата на "Бързи и Яростни 6"  у нас, водещият на Нова ТВ Павел Владимиров бе единственият представител на българска медия, срещнал се лично с актьорския състав и взел интервю от самия Пол Уокър и неговите колеги.

За филма "Осем Герои"

Филмът е създаден по действителен случай и разказва за трима членове на научна експедиция – Джери Шепард, най-добрия му приятел Купър и недодялан американски геолог, принудени да изоставят любимите си впрегатни кучета заради неочакван инцидент в нечовешките климатични условия на Антарктика. По време на суровата зима кучетата трябва да се борят сами за оцеляването си повече от шест месеца, докато учените успеят да организират спасителна мисия.

Други промени

На 11.12, сряда, в ефира на Нова ТВ ще стартира премиерният пети сезон на поредицата „Рокфелер плаза 30” с епизоди всеки делничен ден от 00.15 часа.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.