Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Премиери през Януари по 24KITCHEN, Коледен уъркшоп с готвачите на 24KITCHEN

вторник, 3 декември 2013 г.

/ by Z. Manolov


Лесни рецепти с Ненад – сезон 2
от 26 януари, всяка неделя, от 17:00 часа 

Ненад Велкович е само на 28 години, но вече има богат опит като готвач. Той е градско дете, със селски корени, както повечето белградчани.
Любов към готвенето е придобил от баба си, професионална готвачка. Въпреки жестоката съпротива на майка му, той решава да прекъсне икономическото си образование и изцяло се посвещава на професионално готвене. Lako može svako има за цел да представи на зрителите изкуството на приготвяне на  вкусна храна по лесен и достъпен начин с рецепти, които всеки може да пробва в домашни условия.

Изтокът предизвиква Запада 
от 3 януари, всеки петък, от 13:15 часа 

Пътувайки из цяла Великобритания, най-дебелата нация в Европа, главен готвач Уан помага на злочестите британци да променят нездравословния си начин на хранене като бъдат повлияни от азиатския стил и да попроменят малко местните ястия в стила на Уан.Двама от най-обичаните телевизионни готвачи - Ненад и Йоли – ще готвят с малчугани и техните родители по време на вкусен уикенд в ИКЕА На 7 и 8 декември Йоланта Делибозова – Йоли и Ненад Великович ще бъдат специални гости на ИКЕА. Готвачите на 24KITCHEN ще споделят коледните си кулинарни тайни в уъркшоп за посетителите на магазина от 12:00 до 16:00 часа. Гостите ще имат възможност да готвят, да опитат различни вкусотии, да получат автограф и да отнесат у дома приятен и вкусен спомен.
На 7 декември Ненад ще приготви пълна празнична трапеза. Децата и техните родители ще участват в приготвянето на здравословен хляб със семена, а след това ще могат да го вкусят с мус от сьомга. През втория ден от вкусния уикенд - 8 декември, магьосницата на сладките изкушения Йоли ще пече коледни сладки, а малките фенове на кулинарното изкуство ще украсяват джинджифилови къщички. Родителите ще имат възможност да си припомнят как се прави традиционна българска сурвачка.
За Коледните празници 24KITCHEN ще предложи на зрителите да научат кулинарните празнични трикове на Джейми Оливър и Лорейн Паскал. „Коледа с Лорейн“ започва на 11 декември, всяка сряда от 13:15, а „Коледа с Джейми“ може да се гледа от понеделник до петък в 23:30 часа.

За 24KITCHEN:
24KITCHEN е изцяло нов телевизионен проект на FOX International Channels в Европа. Каналът бе създаден, за да отговори на нарастващия интерес на европейците да приготвят храната си сами, да поставят на все по-приоритетно място качеството на продуктите и да гледат кулинарни предавания по телевизията. 24KITCHEN споделя загрижеността на хората за качеството на продуктите и здравето им. Програмите показват свежи продукти, здравословна обработка и разумно хранене. Готвачите на 24KITCHEN са сред най-популярните световни и местни имена. Те предлагат важни и любопитни факти за храненето, вкусни съставки, аромати и комбинации от цял свят и най-доброто от местната традиция. 24KITCHEN е стил на живот, не само начин на хранене. www.24kitchen.bg

За ИКЕА:
ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА навлиза на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция и един в Кипър. ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 343 магазина в 42 страни.


Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.