Responsive Ad Slot

Новини

Новини

ПРЕМИЕРИ през ДЕКЕМВРИ по FOX CRIME

сряда, 20 ноември 2013 г.

/ by Z. Manolov
Снимка: Fox International Channels


Глейдс – сезон 2
от 17 декември, всеки вторник от 21:45 часа
премиера за България
В „Глейдс” Пасмор играе ролята на Джим Лонгуорт, привлекателен и гениален чикагски детектив от отдел „Убийства”, с репутацията на труден характер. Когато капитанът му несправедливо го обвинява, че е спал с жена му и го прострелва, той изпада в немилост и е принуден да се премести. Озовава се в заспалото, затънтено градче Палм Глейд, в близост до националния парк „Евърглейдс”, Флорида, където слънцето и голфът са в изобилие, а престъпления изглежда почти няма. Но Лонгуорт скоро разбира, че този град не е толкова идиличен, колкото си е мислил първоначално, когато убийствата започват да се трупат. Всеки случай отклонява Лонгуорт от голфа и той с неохота влиза в ролята си на един от най-умните детективи, работили някога в полицията.  
В премиерния за сезона епизод, дъщерята на известен кубински мафиот е открита мъртва в затънтена уличка в Малката Хавана и Лонгуорт, заедно с цялата полиция на Флорида, трябва да разрешат убийството, за да предотвратят кървава война между две съперничещи си мафиотски семейства. Междувременно Кали (Санчес) се приготвя за освобождаването на съпруга й от затвора.  
Мат Пасмор (Джим Лонгуорт), Киеле Санчес (кали Каргил),
Карлос Гомес (Карлос Санчес), Мишел Хърд (Колийн Манус),
Юрая Шелтън (Джеф Каргил), Джордан уол (Даниел Грийн)

Уайтчапъл – сезон 1
от 12 декември, от понеделник до петък от 19:50 часа
премиера за канала

Улиците на „Уайтчапъл” са окъпани в кръв. В нощта дебне убиец, подбиращ уязвими жени, които оставя брутално заклани. Местните живеят в страх, а полицията остава безпомощна – без улики, без мотив и без надежда да залови безскрупулният убиец. Но това не е 19-и век, по времето на Джак Изкормвача. Това се случва в наши дни. Случаят е поверен на бързо издигналият се детектив Чандлър – новак в разследването на убийства, специалист в полицейската политика и любител на тридневните курсове. Пълна противоположност на своите колеги. Началникът е детектив Майлс – типичен циничен детектив, който е видял всичко. Насочен от специалиста по Джак Изкормвача Едуард Букан, Чандлър осъзнава, че днешният убиец копира прословутите „убийства в Уайтчапъл” до последната подробност. Ще успее ли Чандлър на направи това, което колегите му преди повече от сто години не са успели и да залови виновника?  Добре заснет и стилен, с подчертано готическа атмосфера и черно остроумие. „Уайтчапъл” е далеч от повечето полицейски сериали. Пригответе се за амбициозен сценарий, реалистични, запомнящи се герои и достатъчно напрежение, което да кара сърцето ви да препуска. 

Рупърт Пенри-Джоунс като детектив Чандлър („Шпиони”, „Доводите на разума”, „Изгаряне”)
Фил Дейвис като детектив Майлс (Bleak House, „Вера дрейк”, „Прах при прахта”)
Стив Пембертън  като Едуард Букан („Лигата на необикновените”, Benidorm)
Клеър Рашбрук като д-р  Левелин (Linda Green, The Sins, „Доктор Кой”)
Алекс Дженингс като капитан Андерсън („Кранфорд”, The State Within, „Кралицата”)

Уайтчапъл – сезон 2
от 17 декември, от понеделник до петък от 19:50 часа
премиера за канала

Смъртта не е краят.

Рупърт Пенри-Джоунс се завръща, като детектив Чандлър в тази драма с мрачна атмосфера. През 60-те години на XX век лондонският Ийс Енд се управлява от близнаците Рони и Реджи Крей, представители на организираната престъпност, които заливат улиците на „Уайтчапъл” с убийства и насилие.  Когато в Темза изплува тялото на обезобразен човек, Чандлър и екипът му започват да подозират, че някой избива стари гангстери в стила на братята Крей, за да изстреля към върха на престъпната йерархия. Но кой има силата и влиянието да направи подобно нещо? Нещата се влошават, когато започва да изглежда, че гангстерите не се избиват само помежду си, а са готови да премахнат всеки, който се изпречи на пътя им – а този случай това са Чандлър, Майлс, Макормак и Кент. 

Рупърт Пенри-Джоунс като детектив Чандлър („Шпиони”, „Доводите на разума”, „Изгаряне”)
Фил Дейвис като детектив Майлс (Bleak House, „Вера дрейк”, „Прах при прахта”)
Стив Пембертън  като Едуард Букан („Лигата на необикновените”, Benidorm)
Клеър Рашбрук като д-р  Левелин (Linda Green, The Sins, „Доктор Кой”)
Алекс Дженингс като капитан Андерсън („Кранфорд”, The State Within, „Кралицата”)

Медиум – сезон 5
от 26 декември, всеки четвъртък от 21:45 часа
премиера за канала

„Медиум“ е завладяващ драматичен сериал, вдъхновен от историята на медиума Алисън Дюбоа. Патриша Аркет е в главната роля на майка на три деца, която се опитва да проумее необичайната си интуиция и способността си да общува с мъртвите. Съпругът й Джо (Джейк Уебър) е любящ и я подкрепя, но двойката трудно намира баланс между семейния живот и призванието на Алисън. Тя работи за областния прокурор Девалос (Мигел Сандовал) и използва дарбата си за разкриване на престъпления.

Патриша Аркет като Алисън Дюбоа
Джейк Уебър като Джо Дюбоа
Дейвид Кюбит като Лий Сканлън
Мария Ларк като Бриджит Дюбоа
Мигел Сандовал като областен прокурор Мануел Девалос
София Василиева като Ариел Дюбоа

Закон и ред: Умисъл за престъпление – сезон 9
от 20 декември, от понеделник до петък в 20:50 часа
премиера за канала

„Закон и ред: Умисъл за престъпление” разказва от гледната точка на един от главните участници в престъплението – престъпникът, жертвата или свидетел. Този криминален сериал разследва уникалният психологически компонент от следствието и позволява на зрителя да надникне отблизо в системата на наказателното правораздаване. Инспектор Робърт Горън (Винсътн Д’Онофрио – „Мъже в черно”, „Клетката”) е изключително интелигентен следовател в отдел „Убийства” с безпогрешен инстинкт и нюх за криминалистиката. Партньорката му инспектор Еймс (Катрин Ербе – „Оз”) е силна жена, чийто безкомпромисен стил на работа я прави идеалната партньорка на Горън. 
Двамата оглавяват отдел „Тежки престъпления” под ръководството на капитан Дийкинс (Джейми Шеридан – „Сделката на Шанън”) – компетентен и амбициозен политически играч, който умее да оцелява и владее задкулисните машинации. Всички те често спорят с безпардонния помощник-областен прокурор Рон Карвър (Кортни Ванс – „Летците от Тъскаги”, „Жената на проповедника”), който държи на юридическите детайли.

Винсънт Д’Онофрио
Катрин Ербе
Кортни Б. Ванс 
Джейми Шеридан

Фантоми – сезон 8
от 1 декември, от понеделник до петък в 19:45 часа
премиера за канала

Тази спечелила множество награди шпионска драма се завръща с изключително динамичен осми сезон. След руската атака срещу Лондон екипът трябва да се надпреварва с времето, за да спаси Хари, който е отвлечен от руски агенти. Но докато разследват изчезването му, те откриват следи, които водят до Ирак и разкриват конспирация, в която са замесени ЦРУ и МИ6, която касае откраднат запас от обогатен уран. Възможно ли е Хари да знае къде е уранът? И каква е връзката на бившата агентка от екипа Рут Евършед с всичко това? Рут наскоро се е върнала в МИ5, изоставяйки новия си живот в Кипър. 

Ричард Армитидж като Лукас Норт („Cold Feet”, „Робин Худ”, „Севера и Юга”, „Хобит”)
Питър Фърт като Хари Пиърс („Пърл Харбър”, „Зов за завръщане 2070”, „Equus”)
Хърмайън Норис като Рос Майърс („Кралство”, „Wire in the Blood”, „Cold Feet”)
Миранда Рейсън като Джо Портман („Покана за двама”, „Married, Single, Other”)
Никола Уокър като Рут Евършед („Torn”, „Оливър Туист”, „Докосване до злото”)
Робърт Гленистър като министър на вътрешните работи („Ударът”, „Играчът”, „Войниче, войниче”)
Дженевиев О’Райли като Сара Коулфийлд („Матрицата 2 & 3”, „The State Within”)

Бесни кучета – сезон 1
от 20 декември, от понеделник до петък в 19:50 часа
премиера за канала

Пазете се от пладнешкото слънце.

„Бесни кучета” комбинира пълнокръвни герои и черен хумор в стил „Фарго”. Той е емоционално наситен трилър с атмосферата на „Секси звяр”. Рик, Бакстър, Уди и Куин отиват на гости на приятеля си Алво във вилата му в Майорка. Алво е платил за цялото пътуване, той иска да отпразнува факта, че е продал компанията си заедно с приятели. Но с течение на времето те виждат една непозната страна на Алво. Когато маскиран мъж се появява във вилата късно вечерта, за всички става ясно, че Алво не е този, за когото се представя. Следващите събития са изпитание за нервите и лоялността им и ще променят завинаги живота им. Уикендът под слънцето се превръща в кошмарен лабиринт от лъжи, измами и убийства.

Макс Бийлсли като Уди („Оцелели”, „Хотел „Вавилон”, „Последният враг”)
Филип Гленистър като Куин („Прах при прахта”, „Паднал от Марс”, „Кранфорд”)
Джон Сим като Бакстър („Курвата на дявола”, „Паднал от Марс”, „Доктор Ху”)
Марк Уорън като Рик („Общи приятели”, „Messiah: The Rapture”, „Измамници”)
Бен Чаплин като Алво („Дориан Грей”, „Рожденичката”)
Мария Бото като Мария (Maria querida, Soldados de Salamina)

Бесни кучета – сезон 2
от 26 декември, от понеделник до петък в 19:50 часа
премиера за канала

Внимавай какво си пожелаваш.

Уди, Куин, Бакстър и Рик са планирали да прекарат дълъг уикенд във вилата на приятеля си Алво в Майорка. Нещата обаче съвсем не се развиват по план. Преди края на уикенда те се оказват собственици на килограм кокаин, открадната яхта и купчина с пари. След това Алво е убит от дребен мъж с маска на Тони Блеър и четиримата вече са наясно, че са загазили здраво. Във втория сезон момчетата се озовават в Ибиса с 3 милиона евро в банкноти от 500, след като опитът им да се приберат у дома с ферибот през Барселона се проваля. Парите са съблазнителни, но как да ги отнесат у дома? Четиримата дори не подозират, че това е най-малкият им проблем. Някой знае какво правят и си иска милионите обратно.

Макс Бийлсли като Уди („Оцелели”, „Хотел „Вавилон”, „Последният враг”)
Филип Гленистър като Куин („Прах при прахта”, „Паднал от Марс”, „Кранфорд”)
Джон Сим като Бакстър („Курвата на дявола”, „Паднал от Марс”, „Доктор Ху”)
Марк Уорън като Рик („Общи приятели”, „Messiah: The Rapture”, „Ударът”)

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.