Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Спас и Славка Лютови стават мишена утре вечер по bTV

вторник, 26 ноември 2013 г.

/ by Z. Manolov


Снимка: bTV Media Group


Лютови и Чеканови може би ще заровят томахавката –  тази сряда  от 21.00 часа в “Столичани в повече”

С помощта на своя личен консултант Яна и приятеля си Ганчо, който се отличава със ефективните си оракулски способности, Йордан си възвръща загубената сума от 20 000 евро и се утвърждава като истински финансист. Въпреки успеха си, той отказва да продължи тази игра на риск печели, риск губи, но съпругата му Славка не иска да се раздели с бляна си за политическа кариера.

Рангел не се отказва да разкрие тайната на Мая, както и наетия от него детектив Петков, който продължава да рови в буквалния смисъл на думата в боклука на русокосата дама. Стъпка по стъпка, боклуче по боклуче, те разбират за същността на взаимоотношенията между Мая и Татяна. Междувременно тяхната връзка, изправена пред нови препятствия и упоритото разследването на Андрей, изненадващо става по-силна.

Отец Григорий, провалил се в съвместните им планове със Спас и Пацо, е отхвърлен напълно от тях. Болен и безпомощен, отецът не намира лекарска помощ в лицето на Спас, нито финансова помощ в това на Пацо. Дори болният му вид не спечелва съжаление, а напротив печели нова доза неприязън.

Разбрал истината за намеренията на Спас Лютов, Радко предприема радикални мерки, които принуждават Спас да се скрие в дома си за дълго време. Възникналата война между Лютови и Чеканови принуждава Йордан и Славка да търсят изход от ситуацията в сериозни преговори с врага. Изпращат младата Яна, която отново изпъква със силен характер като влиза в комбина с баба Марийка.

Какво е намислила Славка само и само да не загуби възможността да влезе в политиката, какво представлява самолечението на отец Григорий, ще успеят ли Яна и баба Марийка да заровят томахавката между фамилиите и какви са причините Пацо да влезе в контакт с брат си Константин, зрителите на bTV ще разберат тази сряда  в „Столичани в повече” от 21.00 часа по bTV.


Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.