Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Даниел Петкaнов търси „Класици” в интернет риалити

сряда, 20 ноември 2013 г.

/ by Z. Manolov
Снимка: Нова Телевизия


Нова ТВ поставя началото на редица нови уеб риалити проекти, първият от които е „Класици”.
Утвърдена като пионер както в телевизионното, така и в дигиталното пространство, медията продължава да създава ексклузивни видео продукции, подходящи за всички съвременни платформи и устройства. „Класици” е поредното доказателство в тази насока. Неговите епизоди зрителите ще могат да следят в запазената територия на младата и активна аудитория – NovaPlay и Vbox7.

Лице на новия уеб проект е едно от най-свежите присъствия в ефира на Нова ТВ – Даниел Петканов. „Какво е силиконът?” и „Защо трамваите са жълти?” са само част от нестандартните въпроси, които репортерът на „Часът на Милен Цветков” ще задава на хората. Кои обаче са класиците в този проект? Класиците са именно хората и онези случайно срещнати лица, способни да направят най-остроумните и забавни интерпретации по темите, върху които никога не сме се замисляли.

От тази седмица онлайн потребителите могат да следят епизодите от новия интернет проект в NovaPlay и Vbox7, на адрес http://bit.ly/1hI2LBh.

„Класици” –  с нови епизоди всеки вторник, четвъртък и събота – на NovaPlay и Vbox7.

Още информация за ексклузивните онлайн проекти и „Класици” следете на facebook.com/nova.play

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.