Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Последен дуел преди финала на „Африка: Звездите сигурно са полудели”

вторник, 26 ноември 2013 г.

/ by Z. Manolov
Снимка: bTV Media Group


Георги Милков, Георги Тошев и Тодор Георгиев се изправят един срещу друг в последния дуел преди финала на „Африка: Звездите сигурно са полудели”

Диляна Попова осиновява бабуин, а питон бяга от Милена в риалитито на bTV
Във вчерашното издание на „Африка: звездите сигурно са полудели” най-младият участник в шоуто хвърли в паника екипът на шоуто, както и останалите участници в него. Тодор Георгиев изчезна безследно от лагера и днес неговото търсене ще продължи. След близо 45 минути смут и напрежение в екипа, всички ще си отдъхнат при неговото завръщане. То обаче няма да остане без последици. Милена, която стои в основата на желанието на музиканта да остане сам, ще осъзнае, че тя е причината, но това няма да помогне двамата да намерят общ език. Даже напротив – в една от следващите задачи двамата отново ще влязат в конфликт. Отношенията между двамата музиканти остават крайни, както ще си проличи и в специалния кратък филм „Африканската сватба на Милена и Тошко”, който феновете на риалитито могат да гледат на voyo.bg.

След известното стъписване от изчезването на Тошко предстои един много емоционален и натоварен ден за участниците. Водещите Яна Грудева и Антон Хекимян ще проверят техните познания за Африка цели два пъти. В единия случай участниците ще трябва да си спомнят моменти от техния престой до този момент, а в другия – познанията, които са натрупали за Ботсуана. Звездите ще трябва да отговарят на въпроси от рода на това колко на брой са шийните прешлени на жирафите, кое е най-опасното животно от „Големите 5”, кой е символът на Ботсуана и основната стока за износ, както и кое животно изпитва тъга, радост и страдание, подобно на човека.    

В днешния епизод участниците ще имат четири много вълнуващи часа в резервата Моколоди. Диляна Попова и Тодор Георгиев ще имат възможността да работят като доброволци в резервата, където ще хранят хиени в клетката им, ще направят изкуствен водоем за животните и ще се погрижат за хипопотамите. Диляна Попова, пък, отново е изправена пред дилемата дали да осинови...този път едномесечна маймунка.

В същото време Милена и Георги Тошев пък ще посетят лечебница за животни. Там те ще трябва да прегледат питон. Минута преди това влечугото обаче успява за избяга от добре затворения аквариум и хвърля в паника както екипа на риалитито, така и целия екип на лечебницата.

Финалът на епизода във вторник ще бъде неочакван за всички звезди. Според правилата на шоуто участник, застрашил живота си и този на останалите участницинеспазвайки правилата за безопасност, трябва да напусне шоуто веднага. Екипът на риалитито дава втори шанс на Тошко като служебно го номинира за дуел. Така следващата седмица един срещу друг в последния двубой в „Африка: звездите сигурно са полудели” ще се изправят тримата останали мъже – Г. Милков, Г. Тошев и Тодор Георгиев.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.