Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Хълмовете на Моколоди и резерватът Мокоро очакват участниците в ”Африка: Звездите сигурно са полудели”

неделя, 17 ноември 2013 г.

/ by Z. Manolov
Снимка: bTV Media Group


Нов регламент и 5-има нови участници
Този понеделник, 18 ноември 2013, участниците в „Африка: Звездите сигурно са полудели” ще се сбогуват с бушмените, чиито гости бяха през последните седмици.

 5-те звезди, достигнали до последния етап в риалитито, ще се изправят пред нови задачи, изпитания и приключения. Това, което те незнаят обаче е, че от този понеделник правилата ще се променят, ще настъпи най-големият обрат в шоуто, а емоциите ще ескалират до краен предел.

Раздялата с африканските бушмени звездите ще отбележат с празнична българска вечеря. Приготвянето на родните ястия ще се превърне в повод за нов конфликт между тях. Милена, раздразнена от импровизираното готвене, ще нападне неопитните Диляна и Тошко, а в ролята на миротворец този път ще влезе Георги Милков. Прощалната празнична вечеря ще предложи на бушмените едно необикновено изпитание – бутилка българска ракия. Как огнената течност ще се съчетае с типичните танци на бушмените?

По пътя към новия им дом – хълмовете на Моколоди, участниците за пореден път ще се  изправят пред трудните климатични условия в Африка. След близо 600 км. на колела, звездите ще имат невероятния шанс да пренощуват в традиционно африкански селище, където има легла и топла вода. Там те ще прекарат един ден с местните, от които ще научат как се приготвя бира и как се гонят змии с кравешка тор.

И не само това – този ден ще бъде белязан от един романтичен жест. Още с отварянето на очите си манекенката Диляна Попова ще получи закуска, приготвени лично от Георги Милков, а какъв е поводът за това, зрителитещ е разберат утре вечер.

След забавния ден, звездите ще се отправят към последното място на тяхното пътуване - резервата Мокоро. Най-голямата изненада, която ги очаква там, обаче, е че те няма да пребивават там сами, а към тях ще се присъединят още 5-има участника.

В този епизод на шоуто е въведен и нов регламент – след елиминациите няма да има дуел, а този, който е номиран, ще бъде лишен от една уникална и емоционална възможност...
Вижте каква е тя в двучасовия епизод.

Източник: tv.dir.bg

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.