Responsive Ad Slot

Новини

Новини

AXN BLACK - Акценти за декември

четвъртък, 21 ноември 2013 г.

/ by Z. Manolov


Снимка: AXN


 6 декември 2013, петък
23:05 Куршуми; екшън, криминален, САЩ, 2006, с Ки-мани Марл, Шпрага Бенц
В традицията на „Белязаният“, „Куршуми“ е сурова и непреклонна драма за двама приятели, отраснали на опасните улици на Кингстън, Ямайка.

Бигс (Каймани Марли) и Уейн (Спрага Бенз) стават гангстери, за да оцелеят. Още като момчета, те се отдават на престъпния живот и в крайна сметка заминават за САЩ, където започват да се изкачват към върха. Двамата мъже остават верни един на друг, докато превземат пълния с красиви жени и бързи коли подземен свят на Маями.

13 декември 2013, петък
23:05 Робокоп; екшън, приключенски, Канада, 1994, с Ричард Идън
Детройт, в бъдещето, прояждан от престъпност и ръководен от мощна корпорация- OCP (Омни Компютърни Системи). Компанията разработва нов масивен и огромен боец срещу престъпността, който за съжаление се развива, по-скоро, като опасен и несполучлив продукт. Компанията се опитва да върне доверието на хората, като използва за целите си полицай (Алекс Мърфи), убит от улична банда. Мъртвото тяло на Мърфи бива реконструирано в масивна, бронирана бойна единица наречена Робокоп. Робокоп противодейства съвсем успешно на престъпността в града и става мишена на престъпника, който го е убил - Кларънс Бодекър.

20 декември 2013, петък
23:10 Спайдърмен; екшън, фантастика, САЩ, 2002, с Тоби Макгуайър, Кирстен Дънст
Един от малкото комикс филми, в които наред с увлекателния сюжет – срамежлив студент, красива приятелка в беда, зъл гоблин – и забележителните специални ефекти, присъстват и дълбочина на героите и чудесна игра на актьорите. Неслучайно "Спайдърмен" е един от най-любимите и популярни комикси, а филмът бие боксофис рекордите. Толкова много хора не може да грешат.

31 декември 2013, вторник
20:20 Реална фантазия; екшън, приключенски, САЩ, 2001, с Алек Болдуин, Стив Бушеми
Първият филм от поредицата с наистина реалистични, но компютърно генерирани герои, създаден по успешната компютърна игра. Сценарият и режисурата са дело на Хиронобу Скагучи, автор и на играта. Действието се развива в далечното бъдеше, а Земята е нападната от извънземни. Сред няколкото оцелели са красивата дама и учен Аки Рос (озвъучена от Минг-На Уен)  и нейният ментор Д-р. Сид (с гласа на Доналд Съдърланд).
Двамата се състезават с времето, за да успеят да неутрализират енергията на извънземните. Но последните минути изтичат за Аки, която е заразена от извънземна неизвестна сила. На помощ на красавицата идва и Капитан Едуардс (с гласа на Алек Болдуин), за да обеднят сили срещу Генерал Хейн, чиито деструктивни космически оръжия могат да имат напълно нежелан ефект.


Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.