Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Коцето страда от свръхактивност - този петък в „Домашен арест” от 20:00 часа по bTV

сряда, 27 ноември 2013 г.

/ by Z. Manolov
Снимка: bTV Media Group


Този петък в „Домашен арест” по bTV Коцето се пристрастява към нова енергийна напитка, която го прави свръхактивен.
В следствие на това, той започва да се занимава с редица нетипични енергоконсумиращи дейности и почти успява да разруши къщата. Но негативните последици от пристрастеността на Коцето не спират дотук – благодарение на неадекватното си поведение, той успява да внуши на 100 Кила, че Зара е бременна. Какъв ще бъде изходът и ще успее ли Коцето да превъзмогне пороците си, зрителите на bTV ще разберат този петък от 20.00 часа по bTV.

Втория за вечерта епизод на най-забавния ситком в ефира продължава с поредната доза неадекватно поведение от страна на Константин. С неистови усилия той се опитва да си спомни за обещанията, които дава на жена си, но всеки опит се оказва обречен. Причината се крие в това, че никога не я слуша като говори и автоматично се съгласява с нея. Мама Еми ще се окаже в изключително добра позиция да се възползва от „слабостта” на Коцето и ще се опита да си извоюва редица привилегии. Как ще завърши всичко това, зрителите на bTV ще могат да проследят този петък от 20.30 часа по bTV.


Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.