Responsive Ad Slot

Новини

Новини

Магистрала през ада 2 (8x60) от 20ти ноември, всяка сряда от 21:55 часа по National Geographic

вторник, 19 ноември 2013 г.

/ by Z. Manolov
Снимка: Fox International Channels


Този реалити сериал ще ви покаже как работят и живеят шофьорите от „Пътна помощ” на връх Донър, докато се съревновават за поръчки и се борят за оцеляването си.
По време на непрекъснатите зимни бури, всеки от тях може да поеме до 15 сигнала на ден. Всяко обаждане крие различна история – отчаяни семейства, затънали в снега, шофьори на камиони или туристи, които искат единствено да се спуснат живи от върха. Служителите от „Пътна помощ” трябва да свършат трудната работа, докато успокояват бедстващите.
Снимачните ни екипи ще си послужат с многобройни малки камери с висока резолюция, монтирани върху камионите на службата, включително зад предното стъкло и на крана за изтегляне на коли. Други камери ще бъдат разположени на стратегически участъци от пътя, където колите редовно се пързалят и настъпват инциденти. Те ще заснемат всяка рискована ситуация, всяко произшествие и всяка смела спасителна акция в суровите зимни условия на прохода „Донър”.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.