Responsive Ad Slot

Новини

Новини

"Опасна красота" и "Кобра 11" в Play BG

вторник, 19 ноември 2013 г.

/ by Z. Manolov
Снимка: Нова Телевизия


От днес в Play BG можете да откриете линкове към сериалите "Опасна красота" и "Кобра 11".

Магистралните ченгета Том и Семир са в преследване на контрабандисти на имигранти, когато Том е примамен в клопка и прострелян смъртоносно.
Семир си дава обещание, че ще отмъсти за смъртта на своя най-добър приятел и поема сам по следите на вероятния убиец – бизнесмен в сянка, наричащ себе си Марк Йегер. Защо обаче всичко изглежда така сякаш Марк получава подкрепа от високите етажи на полицията? Настъпва един слокобен дуел между ченге и убиец, докато Семир един ден осъзнава, че те и двамата всъщност са на една и съща страна.
От 1996 година насам екшън сериалът с особено високо ниво на адреналин и напрежение има произведени над 160 епизода, унищожавайки над 3100 превозни средства на специално изградената за снимките на сериала част от магистрала. Това всъщност е и най-дългият филмов декор в Европа, на който 16 камери снимат едновременно смразяващи кръвта екшън сцени с коли като например Порше, което скача от височина 650 фута. Най-скъпата кола, която е използвана по време на снимките е спортен Майбах на стойност 9 милиона евро, който успява да оцелее без нито една драскотина след светкавична автомобилна гонитба, заснета за сериала.

Режисьори: Аксел Занд, Себастиан Виг, Хайнц Дийтц, Аксел Барт
Участват: Гедеон Куркхард, Ердоган Аталай, Шарлоте Шваб, Готфрид Волмер
Сериалите са споделени в Play BG, чрез специалният официален widget на

Няма коментари

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Не пропускайте
TelevisionBG 2013-2019 © Всички права запазени.